Bag 2 School 29-30-31 Oktober

Bag 2 School is een internationaal bedrijf met een groene kijk op de maatschappij. Wij verzamelen kleding van scholen, kinderdagverblijven (exclusief gastouders), en sportclubs in Nederland en Vlaanderen en keren per kilo een bedrag uit. Bag 2 School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken is een prima middel om van niet meer gebruikte kleding af te komen en om scholen, peuterspeelzalen en verenigingen te laten sparen voor dat extraatje.

Hoe het werkt? Je kunt je registreren via de website. We spreken een datum en tijd af wanneer we langs komen. Het benodigde materiaal, waaronder de Bag 2 School-zakken, wordt verstuurd naar de school, instelling of vereniging. We wegen de opbrengst en het geld wordt binnen twee weken naar je over gemaakt. Simpel!

Bag 2 School heeft sinds de oprichting (1999) in het Verenigd Koninkrijk al meer dan 28 miljoen pond uitbetaald in binnen- en buitenland! In Nederland en Vlaanderen hebben we sinds de start in 2006 al meer dan 1,5 miljoen euro uitgekeerd!