Dus ontvang je een pakketje op jouw adres maar met een andere naam….gelijk retour afzender !

❗️❗️Waarschuwing voor oplichting❗️❗️

Al twee keer is er bij ons nieuwe huis een pakketje aangeboden, met een andere naam, maar wel het juiste adres.

Nou las ik onderstaand bericht van Michel Landzaad die dit dus ook heeft meegemaakt. Gelukkig had ik dit gelezen dus ik heb het pakje ook gelijk retour afzender gezonden.
Bij ons is het ene *Chanel Lohuis* , zoals je ziet op de foto.

Dus ontvang je een pakketje op jouw adres maar met een andere naam….gelijk retour afzender ! Nooit afgeven aan degene die het op komt halen !

Hieronder het bericht van Michel:

Een aantal weken terug is er bij ons thuis een pakketje aangeboden, maar omdat wij niet thuis waren is dit pakketje afgegeven bij de buren. Dit pakketje is toen vrij snel na de bezorging afgehaald door een jonge vrouw van circa 18-24 jaar die aangaf dat het verkeerd was bezorgd. Een totale onbekende die dus wist waar het pakketje was afgegeven.(vermoedelijk via een Track en Trace link).

Nu enkele weken later ontvangen wij thuis een brief van een bank met het verzoek om direct tot betaling over te gaan – anders wordt dit op 14 april overgedragen aan een deurwaarder.
Het betreft een bestelling van sokken, een dans pakje, legging etc. bij H&M.

Deze bestelling is gedaan onder de naam Tom van Zuijlen en met ook een een Gmail adres op zijn naam.
De desbetreffende persoon die deze bestelling (waarschijnlijk) onder een nep naam op ons adres heeft geplaatst probeert zo ons voor de kosten op te laten draaien.

Wees dus gewaarschuwd voor deze oplichtingstruc! Iemand probeert dus gratis producten te kopen door het te laten bezorgen op andermans adres en deze niet te betalen.

error: