Help Lars van Kempen zijn mooie doel halen!

Hier het bericht van Lars:

Beste facebookvrienden en niet facebookvrienden,

Ergens in juni las ik op facebook het bericht van radiostation FunX over Sem, 22 (hieronder de link)

https://www.funx.nl/…/37873-ex-kankerpatient-sem-22-kanker-…

Dit bericht greep mij erg aan, mede doordat ik zelf 2 jaar geleden ben geopereerd in mijn hersenen voor een (gelukkig!) goedaardige tumor en hierdoor besef en besefte dat het voor mij ook heel anders had kunnen aflopen.
Nadat ik het bericht doorgelezen had zag ik dat ik mij op kon geven voor een hardloop team van FunX dat met 30 personen mee gaat doen aan de Dam Tot Damloop (16,1 km) om zo geld op te halen voor het KWF en aandacht te vragen voor deze vreselijke ziekte.
Dit heb ik vervolgens gedaan en ben kort daarna door FunX gebeld dat ik mij bij dit team mag voegen.
Dus zal ik op 23 september a.s. mee gaan hardlopen met het team van FunX.
Alleen heb ik wat sponsoren nodig en is het de bedoeling dat ik sowieso 500 euro ga ophalen om mee te mogen doen met het team, al is het natuurlijk supertof als dit nog meer is dan die 500 euro!

Ik zou het super vinden als een of meerdere van jullie mij zouden steunen en mijn dank is dan ook heel groot!
Alle beetjes helpen dus of je nu 1 of 5 of 10 euro doneert, ik ben met elke euro die gedoneerd wordt blij!
Hieronder de link waar staat hoeveel ik al opgehaald heb, wie er gedoneerd heeft/hebben (doneren kan ook anoniem) en nog wat info.

DELEN WORDT GEWAARDEERD!! 😁

https://damloop.teamkwf.nl/larsvankempen

 

error: