H’oranjevereniging Achthuuzen

De H’oranjevereniging Achthuuzen is een verenging die allerlei activiteiten organiseert in (zoals de naam al doet vermoeden) Achthuizen

Oranjevereniging Achthuizen heeft een geheel nieuw bestuur. Uit een tiental aanmeldingen zijn zes nieuwe bestuurders benoemd. De overige gaan hand en spandiensten verrichten. Na ruim tien jaar actief te zijn geweest gaf het oude bestuur van de Oranjevereniging Achthuizen onlangs aan het stokje te willen overdragen. Anderen moesten volgens hen ook een kans krijgen om invulling te geven aan de vele activiteiten binnen de vereniging.

Want naast uiteraard Koningsdag, organiseert de Oranjevereniging tevens een lampionoptocht, seniorenbingo, de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Ze zijn eveneens kartrekker bij de kinderspelen tijdens de kerstvakantie en altijd betrokken bij Achthuizense evenementen als de H’Oranjecamping, BIWA dag op tweede Pinksterdag en het inmiddels meer dan bekende spookbos tijdens Halloween.

CONTACTGEGEVENS
MEER INFO
Info
De H’oranjevereniging Achthuuzen is een verenging die allerlei activiteiten organiseert in (zoals de naam al doet vermoeden) Achthuizen.

Bestuursleden Oranje Vereniging
Voorzitter: Julian Broeders
Tel.0615446771
Email :oranjeverenigingachthuizen@hotmail.com
Secretaris : Pieter v/d Veer
Tel. 0649415883
Email : jannekeheuker@hotmail.com
Penningmeester: Remon Nobels
Tel. 0187632303
Email : remon1974@hotmail.com
Hoofd PR : Kevin Vervloed
Tel. 0630449675
Email : kevinvervloed@icloud.com
Hoofd buitendienst: Richard Winkels
Tel. 0651680400
Email : r.winkels@hotmail.com
Leden:
Johan Netten, Jan Pollemans,
Fred Wijnbeek, Marcel van Bergen,
Theo van de Vijver