In Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!

Beste meneer/mevrouw,

De gemeente Goeree-Overflakkee vindt het belangrijk dat álle kinderen mee kunnen doen, ook kinderen die opgroeien in armoede. Vanaf 1 oktober 2018 krijgen kinderen uit gezinnen met een laag inkomen extra ondersteuning in de vorm van het Kindpakket Goeree-Overflakkee. En daar hebben we uw hulp bij nodig.

Samen zorgen lokale ondernemers, (sport)verenigingen en scholen ervoor dat álle kinderen uit Goeree-Overflakkee straks kunnen sporten, op schoolreisje kunnen gaan en gebruik kunnen maken van digitale leermiddelen. U bent van harte welkom om als aanbieder mee te doen met het Kindpakket Goeree-Overflakkee. Want: In Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!

 

Ik hoop dat veel ondernemers, scholen en organisaties zullen bijdragen aan het

Kindpakket Goeree-Overflakkee. Want: Alle kinderen verdienen een gelijke kans!”

Berend Jan Bruggeman, wethouder gemeente Goeree-Overflakkee

 

Hoe het werkt
Wanneer u meedoet, wordt u onderdeel van een sterk lokaal netwerk dat zich inzet voor kinderen uit arme gezinnen. Dit gebeurt op één centraal digitaal platform. U krijgt een eigen pagina op de website van het Kindpakket Goeree-Overflakkee, waarop u uw organisatie en aanbod presenteert. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het enige dat u hoeft te doen is uw eigen webpagina beheren.

U bepaalt zelf een passend aanbod. Dat kan bijvoorbeeld een laptop, fiets, kleding of een activiteit zijn. Vervolgens ‘boeken’ kinderen en hun ouders deze rechtstreeks op uw webpagina en kan deze bij u in de winkel/vereniging/school worden verzilverd. U ontvangt de betaling rechtstreeks vanuit het Kindpakket Goeree-Overflakkee.

 Zonder u geen Kindpakket

Samen met de gemeente Goeree-Overflakkee zorgt u voor extra kansen voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Naar verwachting gaan ongeveer 700 kinderen gebruikmaken van het Kindpakket. Dit zijn kinderen die hiermee dezelfde kansen krijgen als klasgenootjes, ondanks de financiële situatie thuis.

Promotiepakket
Een van onze medewerkers neemt binnenkort telefonisch contact met u op om te bespreken of en hoe uw organisatie kan bijdragen aan het Kindpakket Goeree-Overflakkee. Begin oktober 2018 ontvangt u, als u wilt deelnemen aan het Kindpakket Goeree-Overflakkee, een promotiepakket met daarin posters en flyers waarmee u kunt laten zien dat u meedoet. Zo bent u goed herkenbaar voor de doelgroep en trekt u extra geïnteresseerden naar uw bedrijf of organisatie.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u uw organisatie al aanmelden voor deelname? Neem dan contact op via 088 20 30 680 of goeree-overflakkee@mijnkindpakket.nl. Bekijk ook de flyer en de factsheet in de bijlage!

Met vriendelijke groet,

Projectorganisatie Kindpakket Goeree-Overflakkee