Herencoach Nederlands team John Lokken laan uitgestuurd

Herencoach Nederlands team John Lokken laan uitgestuurd

Afgelopen weekend heeft er in Assen tijdens de Dutch Open een incident plaatsgevonden waarbij ook John Lokken betrokken was. Lokken belandde zelfs in het ziekenhuis, vandaag heeft de Nederlandse Darts Bond een verklaring afgegeven.

“Het bestuur van de Nederlandse Darts Bond heeft unaniem besloten de samenwerking met de herenbondscoach per direct te beëindigen. Aanleiding voor dit besluit is een incident tijdens de Dutch Open afgelopen weekend waarbij de bondscoach betrokken was. Het hierbij vertoonde gedrag van de bondscoach druist in tegen de gedragsregels van de bond. Het bestuur heeft de bondscoach hier direct persoonlijk van op de hoogte gebracht en doet verder geen uitlatingen over het incident en het besluit.

In de afgelopen jaren heeft John Lokken geweldige resultaten behaald met de selectie. We danken hem voor zijn inzet.

Zodra mogelijk zal bekend worden gemaakt hoe de opvolging invulling zal krijgen.”

Een verhaal heeft altijd twee kanten, op dit moment hebben we John Lokken nog niet gesproken over het incident wat heeft plaatsgevonden. Dartfreakz plaatst alleen de verklaring van de NDB. Ook wij weten niet wat er gebeurd is tijdens de Dutch Open in Assen.

Update 12:45 uur: Namens Dartfreakz.nl hebben we contact gehad met John Lokken om zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij wenst zelf op een later moment met een statement te komen op zijn Facebook.

Bron: //www.dartfreakz.nl