KiKa brengt kleurplaten naar kinderafdeling ziekenhuis

DIRKSLAND – KiKa Goeree-Overflakkee heeft vorige week kleurplaten gebracht naar de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland.

“Met de start van de kleurenplaatwedstrijd hebben we gezegd dat alle ingeleverde kleurplaten naar de kinderafdeling gaan om de kinderen die daar dan liggen een mooie kleurplaat te geven”, vertelt ambassadeur Kees Witte. “Zoals beloofd ben ik naar het ziekenhuis gegaan en heb de kleurplaten afgegeven aan drie lieve zusters. Ook heb ik wat KiKa-beren meegenomen, die waren bestemd voor de kinderen die op de afdeling lagen. De verpleging heeft alle kleurplaten opgehangen in de hal van de afdeling.”

Vanuit het ziekenhuis ontving KiKa enkele foto’s als ‘bewijs’ dat de kleurplaten een mooi plekje hebben gekregen. Witte: “Ik wil alle kinderen die mee hebben gedaan nogmaals super bedanken.” Ook heeft hij nog een leuk nieuwtje. “Danielle Jansen van het Huis van Jansen geeft voor elke ingeleverde kleurplaat geen 50 eurocent maar 1 euro, en dit levert dan 58 euro op voor KiKa.”

Afbeelding

Bron: www.eilandennieuws.nl