Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:

10:00 uur: Officiële start viering Koningsdag. Alle kinderen worden met hun (groot) ouders verwacht voor de versierde muzikale optocht. De kleintjes mogen mee op de versierde wagens en de grote kinderen op de door hun zelf versierde fietsen, steps, skelters, enz. Ook snorfietsen, opgetuigde wagens, oude militaire legervoertuigen en oldtimers zullen meedoen aan de optocht. Iedereen met een apart voertuig wordt uitgenodigd mee te doen aan de grote optocht. Na de optocht verzamelen de versierde fietsen, skelters en steps zich bij de tent om door een onafhankelijke jury te laten bepalen wie de mooiste versiering heeft gemaakt. Naast de gymzaal staat een tent waar de kinderen ranja en chips krijgen uitgereikt.

10:10 uur: Vlag hijsen bij het monument op de hoek.

11:00 uur: Mogelijkheid tot vrij spelen voor de allerkleinste kinderen in de gymzaal.

11:15 / 11:30 uur: Kinderspelen op het voetbalveld. Met dit jaar o.a. diverse springkussens en Oud Hollandse Spelen. Kinderen kunnen zich opgeven vanaf 6 t/m 13 jaar. Voor de kleintjes is een speelplek ingericht met een kinderparadijs en diverse springkussens.

12:00 uur: Ook dit jaar gaat de barbecue weer aan. Het Oranjecomite zal dit jaar weer voor u klaar staan met broodjes hamburger of sate met stokbrood en natuurlijk gebakken juun.

14.00 uur: De Weilandgames. Met dit jaar een Spectaculaire Stormbaan , Parkoers
en diverse Oud Hollandse Spelen en tot slot het welbekende Buikschuiven.
Vul het inschrijfformulier in en lever dit af bij een van de bestuursleden voor 25 April !

14:00 / 18:00 uur: De hele middag zullen er weer lootjes worden verkocht , waarmee weer geweldige prijzen zijn te winnen.

16.30 / 16:45 uur: Prijsuitreiking van de Kinderspelen.

18.00 / 18.30 uur: Prijsuitreiking van De Weilandgames.

Aansluitend de prijsuitreiking zal er onder voorbehoud een surprise event georganiseerd worden.