Opzoek naar antwoorden in de Staver

Foto: Sam Fish

Lesly Wolters, algemeen directeur van de Staver, kondigde op Facebook en via persberichten aan dat er op woensdag 30 en donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari gelegenheid was voor het stellen van vragen over de situatie rond het zwembad van de Staver. Dat liep echter net iets anders.

Door Sam Fish

Wij van Nieuws.nl en Frans en Maria Evers van Schrijfbedrijf Evers van de Waart waren donderdagmiddag 31 januari aanwezig in de Staver, op zoek naar wat antwoorden. We hadden vragen voorbereid en hadden al snel door dat deze sterk overeen kwamen. Daarop verzochten wij het personeel om ons samen naar binnen te laten, zodat ze maar één keer vragen hoefden te beantwoorden, dat scheelt ten slotte tijd voor iedereen. Hier gingen ze niet mee akkoord.

Ook zwembaddeskundige en oud-badmeester John Albrechts was aanwezig voor het vragen uurtje. Echter, nog voordat er vragen gesteld konden worden werd de man met brute kracht letterlijk de ruimte uit gegooid. Hij belande tegen een bartafel en bovenop een paar krukken en heeft vervolgens de politie gebeld voor mishandeling. Zo schrijft hij op Facebook:

“Vanmiddag ben ik op uitnodiging van de directeur van SRGO met mijn openstaande vragen over de technische problemen in het zwembad naar de Staver gegaan. Nog voor ik mijn vragen kon stellen ben ik echter mishandeld door een werknemer van SRGO. Aangifte gedaan bij de politie en erg geschrokken weer naar huis gegaan. Echt niet te geloven!”

Het personeel van de Staver wilde best met ons in gesprek, maar alleen op afspraak en de antwoorden mochten niet gepubliceerd worden. Hopelijk komt er binnenkort een persconferentie zodat wij alsnog onze vragen kunnen stellen en opheldering kunnen geven over de situatie. Het zou immers zo fijn zijn als iedereen binnenkort weer gewoon naar hartenlust kan zwemmen zonder problemen.

Bron: https://goeree-overflakkee.nieuws.nl