Papiercontainers worden zaterdag 21-03-2020 niet geleegd

GOEREE-OVERFLAKKEE – De papiercontainers worden morgen (zaterdag) niet geleegd. Dat laat de gemeente Goeree-Overflakkee weten.

De gemeente werd vrijdag geconfronteerd met de mededeling van Renewi, het bedrijf dat de papiercontainers normaliter samen met verenigingen en vrijwilligers leegt op Goeree-Overflakkee. De afvalinzamelaar neemt de maatregel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Een woordvoerder van de gemeente doet een oproep aan de inwoners van Goeree-Overflakkee: “Op dit moment vindt er overleg plaats met alle betrokken partijen om te onderzoeken of er een alternatief kan worden geboden. We vragen u met nadruk om het oud papier niet aan te bieden bij de milieustraten in Middelharnis en Goedereede. Anders raken deze milieustraten overbelast.”

De afvalinzameling in de gemeente Goeree-Overflakkee gaat wel gewoon door, zoals vermeld op de afvalkalender op de website van de gemeente en in de gemeenteapp. Dit betreft het restval en het gft.

Inwoners worden opgeroepen om de gemeentelijke website en de social media kanalen van de gemeente goed in de gaten te houden. Volgende week zal er nadere berichtgeving plaatsvinden over het legen van de papiercontainers.

Bron: www.eilandennieuws.nl

error: