Spar Nieuwe Tonge

GOED NIEUWS !

Als Dorpsraad Achthuizen hebben wij al vele inwoners gehoord, dat het missen van een winkel voor de dagelijkse boodschappen echt als een groot gemis wordt gevoeld. Waar we als Dorpsraad in eerste instantie contacten hadden met de Gemiva SVG –Groep kon dit helaas toch geen doorgang vinden.

Wij besloten echter om niet stil te zitten, maar verder te kijken naar andere mogelijkheden.

Vanmorgen is er een positief gesprek geweest met de heer Jan Klapmuts van de Spar te

Nieuwe-Tonge, om te zorgen dat online boodschappen bestellen voor de inwoners uit Achthuizen ook mogelijk is.

Hij zal dit ook per vandaag (28 september ) doorvoeren, zodat mensen vanaf heden op www.spar.nl de boodschappen kunnen bestellen en laten bezorgen in Achthuizen. Het is voor iedereen beschikbaar uit Achthuizen en de bezorgkosten zijn € 4,95 voor bestellingen onder de

€ 50,- de bestellingen boven dit bedrag worden gratis thuisbezorgd. De bezorgdagen zijn maandag tot en met zaterdag en worden verdeeld in drie dagdelen.

Als Dorpsraad Achthuizen zoeken wij ook vrijwilligers die onze senioren uit Achthuizen hierbij ondersteuning kunnen bieden, zodat zij ook de boodschappen thuisbezorgd kunnen krijgen.

Hiermee hopen wij aan een behoefte te voldoen en samen met de Spar een service aan te bieden voor onze inwoners.

Alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld, (via de enquêtes) of door een reactie op dit bericht krijgen ook uitleg in de Spar te Nieuwe-Tonge over hoe alles in zijn werking gaat.

Zelf zijn wij erg blij met dit nieuws en hopen dat er vele inwoners gebruik gaan maken van de bezorgdienst en het online winkelen bij de Spar.

Met vriendelijke groet,

Jos de Jonge

Voorzitter Dorpsraad Achthuizen