Tentoonstelling Eerste Flakkeese Vogelvereniging

Met een totaal van ongeveer 350 vogels belooft het een mooie show te worden.

Met een totaal van ongeveer 350 vogels belooft het een mooie show te worden. (Foto: )

Tentoonstelling Eerste Flakkeese Vogelvereniging

   •   94 keer gelezen

De Eerste Flakkeese Vogelvereniging houdt in week 44 een bijzondere tentoonstelling in het gebouw van de SVIK, Philipshoofjesweg 57A te Dirksland.

Veel vogelliefhebbers van de vereniging, maar ook van andere verenigingen kunnen hier hun gekweekte vogels op de show laten zien. Na het inbrengen van de vogels op woensdag, volgt een dag later op donderdag de keuring van de vogels. De vogels worden door erkende keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers gekeurd.

Tijden
U als bezoeker bent op vrijdagavond 1 november van harte welkom als de tentoonstelling om 20.00 uur wordt geopend. Ook op zaterdag 2 november bent u van harte welkom. De tentoonstelling is dan geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdagmiddag zal vanaf 14.00 uur de prijsuitreiking plaats vinden waarna om 16.00 uur de vogels worden uitgekooid.

350 vogels
Met een totaal van ongeveer 350 vogels belooft het een mooie show te worden. Naast dat er een grote verscheidenheid aan vogels is, kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten waarmee mooie en leuke prijzen zijn te winnen. Ook zijn er nog diverse vogels aanwezig voor de verkoop.
Aan een hapje en drankje zal het niet ontbreken tijdens de tentoonstelling.

Bron: www.ggof.nl